Dinamic Solutions
Segway Tour Oficial
Castellano Català English

HOME  
SEGWAY ·  
INDOBOARD ·  
MOTOCICLISME ·  
KITESURF ·  
IMATGES  
CONTACTE  
 
© 2014 Dinamic Solutions
c. San Mateo, 5
08224 Terrassa, Barcelona

NOTA LEGAL
POLÍTICA DE COOKIES
MAPA WEB
47158651A
Produït per Anunzia
   KITESURF > CURSOS KITESURF
 
  cursos kitesurf

Dinamics Solutions (DS) us ofereix la possibilitat de realitzar cursos a tots els nivells perquè t'endinsis en l'apassionant pràctica d'aquest esport aquàtic:

BAPTISME

Si el que busques a tenir una experiència i vols aprendre a volar estels, en 3 hores gaudiràs de les millors sensacions amb cometes tracció. L'objectiu principal d'aquest curs és la primera presa de contacte amb els estels de tracció ia través d'elles conèixer una nova forma de diversió i entreteniment fins a arribar al Body-Drag (arrossegament per l'aigua sense taula ni arnès).

INICIACIÓ

Per a aquells que volen realment introduir-se en la pràctica d'aquest esport, ser autònoms i practicar amb total seguretat. Curs de 8h ideal per adquirir els coneixements bàsics i poder començar a practicar de forma autònoma i amb total seguretat. El contingut del curs inclou:

1. Muntatge i Desmuntatge del material,
2. Meteorologia
3. Tècnica de Vol de cometes:
Enlairament, maneig i Aterratge
4. Pràctica amb 2 i 4 línies,
5. Aprenentatge de la Seguretat Activa i Passiva,
6. Maneig de l'estel a l'aigua (Body Drag),
7. Tècnica per a l'inici en l'aigua amb taula (waterstart).

PERFECCIONAMENT

Si estàs estancat i necessites millorar, et donarem les eines perquè et converteixis en tot un expert.

1. Iniciació al salt
2. Maniobres de primer nivell

PARTICULARS

Si el que busques és un servei personalitzat, utilitza aquest mètode on el monitor estarà al 100% exclusivament per a tu.
L'escola, a càrrec d'Elena Antón, amb 10 anys en el món del Kite i 9 en l'ensenyament, és instructora oficial de la RFEV (Reial Federació Espanyola de Vela), Jutge Nacional i Llicenciada en INEF. Amb una dilatada experiència en competició (Freestyle, Ones i Course Racing) i fins i tot en esport adaptat, t'ajudarà amb la millor metodologia a aprendre kitesurf amb totes les garanties de seguretat, de satisfacció i de diversió.
Tots els materials necessaris corren del nostre compte. Tu només has de decidir a fer el pas per començar i conèixer aquest món i el seu lifestyle, nosaltres ens encarregarem de transmetre la passió per aquest esport i fer del curs una experiència inoblidable.

Contacta con Dinamic Solutions i vine a gaudir d'un esport refrescant, emocionant i que cada dia guanya més adeptes al nostre país.


Email