Dinamic Solutions
Segway Tour Oficial
Castellano Català English

HOME  
SEGWAY ·  
TOURS <  
PUBLICITAT <  
VENDA <  
--------------------------------------------
Transporter i2
--------------------------------------------
transporter x2
--------------------------------------------
packs i2
--------------------------------------------
packs x2
 
SERVEI TÈCNIC <  
EVENT PERSONALITZAT <
 
INDOBOARD ·  
MOTOCICLISME ·  
IMATGES  
CONTACTE  
 
© 2014 Dinamic Solutions
c. San Mateo, 5
08224 Terrassa, Barcelona

NOTA LEGAL
POLÍTICA DE COOKIES
MAPA WEB
47158651A
Produït per Anunzia
   SEGWAY > VENDA > TRANSPORTER I2 DISSENY MINIMALISTA
 


Tour oficial Segway Barcelona

TRANSPORTER i2

El Segway ® Personal Transporter (PT) i2 és el nostre model més versàtil. El disseny del i2 permet utilitzar-lo fàcilment en diferents terrenys, gràcies al nostre nou sistema LeanSteer ™ i el nou controlador InfoKey ™. El i2, síntesi perfecta de disseny, funcionalitat i diversió, li permetrà lliscar fins al seu lloc de treball cada dia o realitzar les seves gestions amb total rapidesa, en espais tancats o oberts, sense haver de preocupar per l'aparcament.

L'eix principal LeanSteer i el seu manillar s'inclinen cap a l'esquerra o cap a la dreta, en funció de la inclinació natural del cos, per prendre la direcció en què el conductor vol desplaçar-se. Tindrà la sensació que el i2 s'anticipa a tots els seus moviments i s'adapta al menor dels seus capritxos. El controlador sense fils InfoKey controla de forma constant dades com el nivell de càrrega de la bateria, la velocitat i la distància, i inclou una nova funció de seguretat que l'ajudarà a protegir la seva i2.

El i2 també està equipat amb bateries d'ió-liti Saphion ®. Aquestes increïbles bateries de llarga durada permeten recórrer fins 39kms amb una sola càrrega (depenent del terreny, l'estil de conducció i el pes transportat).

  transporte i2


Les bateries d'ió-liti requereixen poc manteniment, són molt duradores i poden funcionar amb temperatures molt baixes, de fins a -10 º C. El i2 està disponible, tant l'eix principal LeanSteer i les motllures, en blanc esmaltat o negre anoditzat resistent. Si desitja un vehicle personalitzat, en els distribuïdors Segway autoritzats poden oferir-li una àmplia gamma d'accessoris.

A més de les funcions de seguretat addicionals de què disposen tots els models Segway PT, el i2 disposa d'una sèrie de funcions estàndard, com el controlador sense fils infoKey, que permet al conductor controlar la velocitat, la distància recorreguda i l'autonomia de la bateria, o l'activació de l'alarma de seguretat. L'eix principal LeanSteer es pot ajustar per a major comoditat del conductor. A més, això permet guardar el Segway PT al maleter de molts vehicles.

El Segway ® Personal Transporter (PT) i2 és el nostre model més versàtil, i es troba disponible amb el manillar en blanc esmaltat o negre anoditzat.


especificacions, més informaciÓ sobre del i2:VELOCitat
Velocidad máxima y capacidad de giro
Con el InfoKey, puede determinar la velocidad máxima marcha adelante y durante el giro de su Segway PT. Las dos configuraciones son:
> Mode de Principiant
Velocitat màxima: 9,6 km / h
Velocitat de gir més lenta
> Mode regular
Velocitat màxima: 12,5 mph 20 km / h
Major velocitat de gir

 
 
AUTONOMÍA
Ió-liti: 24-39 km amb una sola carga
Al i2 l'autonomia varia en funció del tipus de bateria, el terreny, l'estil de conducció i el pes transportat. En condicions de circulació normals, es podrà utilitzar per a recorreguts dins dels marges assenyalats.

 

TEMPERATURA
Ió-liti: -10º a 50º C
Quan s'emmagatzema i càrrega a temperatura ambient, el i2 pot funcionar en una gran varietat de situacions. El rendiment real depèn de la temperatura de la bateria, el terreny, l'estil de conducció i el pes transportat.

 

TERRENY
Els grans pneumàtics del i2 i la seva alçada el fan apte per a una gran varietat d'aplicacions i terrenys. Els sensors d'inclinació del Segway PT controlen de forma constant la posició de l'usuari pel que fa al seu centre de gravetat. Això fa possible que el Segway PT s'adapti als canvis de terreny i, però, mantingui l'usuari en peu.

 
 
CARGA
Capacitat total (usuari i carga): 118 kg
Usuari: 45-110 kg
El Segway PT pot transportar un adult de fins a 110 kg. També poden anar accessoris de transport Segway opcionals per aconseguir una capacitat total de 118kg.

 
 
ESPAI
Alçada de la plataforma: 21 cm
Petjada del pneumàtic: 48,3 x 63,5 cm
Distància a terra: 7,6 cm
El Segway PT està dissenyat per a no ocupar més espai que una persona de mida mitjana. Té l'amplada de les espatlles d'una persona i eleva el conductor 21cms sobre el terra, proporcionant-li una visió clara de l'entorn.

 

PES

47 kg
La transportabilitat era un dels objectius clau del disseny. Per aquest motiu, el Segway PT es va fabricar prou lleuger com per poder manejar amb facilitat, prou petit com per poder guardar al maleter d'una berlina de mida mitjana, i prou plegable com per tenir cabuda en espais estrets. L'estructura de càrrega opcional es podrà utilitzar a manera de còmodes nanses per a transportar i guardar el vehicle.

 

RADI DE GIR: ZERO
Una de les característiques dels vianants és que poden girar sobre el seu eix sense xocar amb els objectes o persones que es troben al seu voltant, una cosa que molt pocs vehicles poden aconseguir. Mantenint-se sobre un sol eix, els usuaris del Segway PT també poden fer-ho.

 

ALIMENTACIÓ
Bateria de ió-liti (Li-ion)

El i2 disposa de bateries d'ió-liti Saphion. Aquestes han estat dissenyades amb components electrònics integrats que controlen automàticament l'estat i la temperatura de la bateria. Les bateries es poden recarregar amb una presa d'entre 90 i 260 volts i entre 50 i 60 Hz CA (habitual en la majoria dels països). Un cicle de càrrega complet dura entre vuit i deu hores, la qual cosa, a 10 cèntims per kW-h, suposa aproximadament el preu d'un diari. El disseny de les bateries Li-ió fa possible que durin aproximadamente1.000 cicles complets de càrrega / descàrrega.

 

SEGURetat
Sistemes elèctrics complementaris en cas de fallida.
Sistemes mecànics sòlids.
La seguretat va ser la nostra la principal prioritat quan concebem el disseny i funcionament del dispositiu. Per garantir la seguretat dels usuaris del Segway PT i els que es troben al seu voltant, vam fer que els sistemes elèctrics i d'equilibri fossin complementaris en cas de fallida. Si un d'aquests sistemes funciona amb menor capacitat, l'altre està programat per assumir les seves funcions. Això fa possible que el Segway PT es mantingui en peu i s'aturi amb seguretat per l'usuari. Quan es va fabricar l'estructura mecànica del Segway PT, es van aplicar les normatives de màxima seguretat, i cadascuna de les peces va ser minuciosament provada i analitzada per garantir el compliment de les mateixes. Per a la creació del Segway PT es van completar milions de cicles de fatiga i milers d'hores de rodatge en proves.

 
T'agradaria adquirir alguna unitat? Aquest és el seu lloc, Dinamic Solutions:

Email